Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Strootman på Van Gaals önskelista?

Sillybloggen

Louis Van Gaal är nu officiellt ny manager i Manchester United. Enligt The Guardian får holländaren 1,6 miljarder kronor att värva spelare för.

En av spelarna som Van Gaal uppges vilja ta till klubben är Romas Kevin Strootman, de båda är bekanta med varandra från det holländska landslaget. Om den just nu korsbandsskadade mittfältaren finns med på förbundskaptenens önskelista vill Van Gaal inte svara på.
– Framgång i United hänger inte på pengar, utan på vilka spelare vi hämtar in. Jag har gett min önskelista till klubben. Är Kevin Strootman på den? En fråga för er, fakta för mig, säger han till NOS.

Vilka spelare som finns på önskelistan kan vi bara spekulera i. Men tidigare har Manchester United kopplats ihop med bland andra, Thomas Muller, Toni Kroos, Marco Reus och Arjen Robben.

Annons

Southamptons unge vänsterback Luke Shaw har varit uppvaktad av United en längre tid, nu ska han i princip vara klar för klubben, det uppger Manchester Evening News.

Publicerad 2014-05-20 17:34

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto