POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Sagnas ersättare bekräftar sin flytt till Arsenal

På sociala medier har Toulouses 21 år unga och dominerande högerback Serge Aurier gjort sig känd som en stor Arsenalsupporter. I samband med att Bacary Sagna lämnar Arsenal så har intresset från Londonklubben blivit ömsesidigt.

I ett Youtubeklipp som spred sig under gårdagskvällen berättade Aurier att han nästa säsong spelar i Arsenal. Aurier, uttagen i säsongens officiella Ligue 1-lag, är just nu på VM-uppvärmning med Elfenbenskusten och det återstår att se om Arsenal hinner göra klart en affär innan VM börjar. Priset ska ligga på mellan 80-100 miljoner kronor.

Publicerad 2014-06-02 kl 23:11

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå