POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Spansk tidning: "Nu är det klart - Fabregas lämnar"

Fabregas
Cesc Fabregas lämnar Barcelona, skriver Mundo Deportivo. Tidningen drar hårt på artikeln om en nära förestående flytt till Premier League, och har nyheten på sin förstasida. Enligt uppgifterna ska den förre Arsenal-mittfältaren ha varit på besök i London under söndagen för ett möte med sina agenter, varpå han återvänt till Spanien samma kväll. Barcelona hoppas på ett bud kring 40 miljoner euro, skriver Mundo Deportivo och bland intressenterna finns flera engelska klubbar. Tidningen hävdar att Fabregas muntligen kommit överens med en av dessa.

Publicerad 2014-06-02 kl 09:33

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå