POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Chelsea hugger på Fabregas - Arsenal nobbar förre kaptenen

Cesc Fabregas är än en gång i händelsernas centrum. 27-åringen har, överraskande, ryktats ifrån Barcelona den här sommaren och Arsenal uppges ha en sorts “första tjing”-klausul i avtalet de skrev med Barça. En klausul som de nu uppges ignorera.

Istället är det Chelsea som är senast in i jakten. Enligt The Guardian så ser man Fabregas som en ersättare till Frank Lampard, och menar att han finns att köpa för omkring 335 miljoner kronor. En övergång som skulle svida oerhört mycket för Arsenal-fansen.

Publicerad 2014-06-03 kl 13:21

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå