POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Newcastle ute efter transferlistad fransk landslagsspelare

Ytteranfallaren Dimitri Payet har haft ett tungt år sedan han lämnade sin stjärnroll i Lille. När han kom till Olympique de Marseille för 90 miljoner kronor förra sommaren så var han ett prestigeköp, men han har inte integrerats till att bli nyckelspelare. Smällen blev ännu hårdare när han inte ens fick vara reserv för den franska VM-truppen, trots att han fick blev uttagen i landslagets senaste träningslandskampstrupp i mars.

OM:s nya manager Bielsa gillar inte Réunionfödda Payets spelstil, och enligt La Provence är Payet satt på transferlistan av Bielsa som har fullmakt på transfermarknaden. Klubbens president Labrune försökte övertala Bielsa att ta tillbaka sitt beslut, men Bielsa vägrade vika sig. Newcastle ska vara en av de intresserade klubbarna.

Payet är dock inte den enda som är till salu. Åtta OM-spelare ska vara uppsatta som försäljningsbara, inkluderat Mathieu Valbuena, Alaixys Romao, och Rod Fanni.

Publicerad 2014-06-03 kl 00:13

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå