Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Newcastle ute efter transferlistad fransk landslagsspelare

Sillybloggen

Ytteranfallaren Dimitri Payet har haft ett tungt år sedan han lämnade sin stjärnroll i Lille. När han kom till Olympique de Marseille för 90 miljoner kronor förra sommaren så var han ett prestigeköp, men han har inte integrerats till att bli nyckelspelare. Smällen blev ännu hårdare när han inte ens fick vara reserv för den franska VM-truppen, trots att han fick blev uttagen i landslagets senaste träningslandskampstrupp i mars.

OM:s nya manager Bielsa gillar inte Réunionfödda Payets spelstil, och enligt La Provence är Payet satt på transferlistan av Bielsa som har fullmakt på transfermarknaden. Klubbens president Labrune försökte övertala Bielsa att ta tillbaka sitt beslut, men Bielsa vägrade vika sig. Newcastle ska vara en av de intresserade klubbarna.

Payet är dock inte den enda som är till salu. Åtta OM-spelare ska vara uppsatta som försäljningsbara, inkluderat Mathieu Valbuena, Alaixys Romao, och Rod Fanni.

Annons
Publicerad 2014-06-03 00:13

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto