POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

KLART: AS Monaco har fått ny huvudtränare

Under veckan kom AS Monaco och Claudio Ranieri överens om villkoren för bryta kontraktet. Då blev det också fritt spelutrymme för att presentera den nya huvudtränaren: den hyllade 39-åringen Leonardo Jardim från Sporting CP. Nyheten ska ha blivit bekräftat på Jardims agentbyrås hemsida och kontraktet är på tre år.

Det betyder att sportchefen, huvudtränare, och huvudscouten i AS Monaco är portugiser, i en trupp som redan innehåller João Moutinho och Ricardo Carvalho. Nu kan det bli ännu fler portugiser i klubben. O Jogo rapporterar att AS Monaco har gett upp Leonardo Jardims favoritspelare William Carvalho, och istället riktat in sig på mittfältskollegan i Sporting CP: 25-åringen Adrien Silva.

Adrien Silva är faktiskt född och uppvuxen i Frankrike, och spelade i Bordeaux innan familjen flyttade tillbaka till Portugal när han var elva år.

Publicerad 2014-06-06 kl 11:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå