POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Serie A-giganten ute efter M’Vila

Yann M’Vila har hamnat i skuggan sedan flytten till Rubin Kazan och avstängningen i landslaget, efter en festnatt med Frankrikes U21-lag. Innan dess var 23-åringen en av Europas mest eftertraktade defensiva mittfältare och kraftpaketet fanns nog på “speed-dial” hos de flesta storklubbarna.

Nu kan den där flytten bli av. Sky Sports rapporterar att Inter är sugna på fransmannen. Prislappen ligger på “billiga” (med tanke på jättehypen för två år sedan) 135 miljoner kronor. Är det värt, interistas?

Publicerad 2014-06-07 kl 14:36

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå