POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

"Arsenal och Valencia väldigt intresserade"

I Radamel Falcaos frånvaro blir det FC Portos stjärna Jackson Martinez som ska frälsa Colombia i VM i Brasilien som drar igång idag. 27-åringen har dundrat in 60 mål på lite över 90 matcher för sin portugisiska klubb och är givetvis ett jagat villebråd på transfermarknaden. Något hans italienska agent, Peppiin Tirri, bekräftar.

– I Italien har vi haft väldigt lite kontakt och vi har absolut inte fått något bud från AS Roma. Det finns dock andra möjligheter och Arsenal och Valencia är speciellt intresserade av Jackson Martinez, säger Tirri till Calciomercato.

Enligt engelska talkSPORT är Arsenal ute efter en forward som kan komplettera Olivier Giroud i Arsenals anfallstunna trupp och sägs vara redo att betala runt 300 miljoner kronor för colombianen. Upp till Martinez själv att visa sitt värde i VM med andra ord.

Publicerad 2014-06-12 kl 07:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå