POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Edy Reja lämnar Lazio

Edy Reja blir inte kvar i Lazio nästa säsong. Efter gårdagens möte med klubbens president, Claudio Lotito, meddelar Lazios tränare at han lämnar klubben.

– När vi sa “hej då” efter säsongen hade presidenten förtroende för mig och ville fortsätta med mig, men jag förklarade då för honom att jag kände att min era i klubben var slut, en förändring kändes rätt. Det är rätt för Lazio att byta tränare och få in nya idéer och ny enturiasm, säger Reja till Lazios officiella radiostation Lazio Style Radio.

Reja kom till Lazio mitt under förra säsongen som ersättare för sparkade Vladimir Petkovic men efter att Lazio missade en Europaplats och med tanke på sprickan mellan klubben och fansen så känner han att han gjort sitt i klubben.

Publicerad 2014-06-12 kl 13:18

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå