Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Stoke värvar tidigare United-forward

Sillybloggen

Mame Biram Diouf kommer att spela i Stoke City nästa säsong. Nu bekräftar den engelska klubben att den tidigare Manchester United-forwarden skrivit på för klubben.

– Det är ingen hemlighet att Mame är en spelare vi har velat värva ganska länge, säger Stokes VD, Tony Scholes, till klubbens hemsida.

Senegalesen Diouf, vars kontrakt med Hannover 96 går ut 1 juli, kommer att skriva på ett fyraårskontrakt med Premier League-klubben. Han har gjoret ordentligt avtryck i Bundesliga med 25 mål på 57 matcher över två säsonger.

– Mark Hughes har velat värva Mame sedan han tog över som manager förra året. Vi försökte få honom förra sommaren och igen i januari så är givetvis väldigt glada över att ha säkrat hans tjänster. Han har varit fantastisk i Tyskland vilket hans facit understryker och han är sugen på att återvända till England och visa vad han går för i Premier League.

Annons
Publicerad 2014-06-12 07:30

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto