POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Veratti i samtal med Real Madrid

Enligt rapporter har Real Madrid lagt ett bud för att ta United-målet Toni Kroos till Santiago Bernabeu. Nu rapporterar Gazetta Dello Sport att Real är ute efter ännu ett av Uniteds mål – Marco Verratti.

Enligt den italienska tidningen ska klubben ha varit i samtal med Verratti om en flytt. Italiens landslagsmittfältare ska vara huvudmålet för Real Madrid efter att Juventus gjort klart att man inte tänker släppa Arturo Vidal till någon annan.

Verratti gjorde 29 matcher för Paris SG i Ligue 1 den här säsongen.

Publicerad 2014-06-12 kl 13:40

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå