POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Lukaku på väg - Wolfsburg sugna

Romelu Lukaku ser inte ut att bli kvar i Chelsea trots att han förra månaden blev erbjuden en förlängning med klubben. Eftet två säsonger på lån i West Bromwich och Everton är belgaren nu sugen på en permanent flytt från Stamford Bridge.

21-åringen jagas av en rad klubbar där Wolfsburg är den senaste i raden. Bundesligaklubbens VD, Klaus Allofs, medger att det finns intresse för Lukaku men att mycket har att göra med pris och konkurrens om spelarens signatur.

– Om spelaren blir billigare så kanske en affär kan gå snabbare. Men då är vi inte heller den enda klubben som är intresserad. Vi tittar på flera forwards i världsklass och känner ingen press. Vi väntar med tålamod på rätt tillfälle. Det kommer att hända saker efter VM, säger Allofs.

Publicerad 2014-06-13 kl 06:41

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå