POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Experten: Här är klubben Suarez själv VILL gå till

Luis Suarez, 27, är ännu en sommar i centrum. Uruguayanen uppges vara öppen för att lämna Liverpool och nu har Spanien-experten och “twitterkändisen” Guillem Balague skrivit en artikel om var Suarez egentligen vill gå – Real Madrid eller Barcelona?

Svaret är Barcelona, menar Ballague.

Förutom personliga kopplingar (han har släkt i staden, han spenderar mycket tid där och hans första dotter föddes där) så ska han vara sugen på att vara en del av det nya Barcelona. De ska i sin tur vara beredda att göra nästan allt och öppnar för att erbjuda Pedro OCH Alexis Sanchez – samt pengar – i utbyte.

Spektakulära uppgifter. Det gäller ju också för klubbarna att komma överens, men klart är att den här såpan fortsätter.

Publicerad 2014-06-23 kl 16:17

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå