POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Liverpool säkra - Suárez stannar

Liverpool är säkra på att storstjärnan Luis Suárez kommer att stanna i klubben trots att de stora spanska klubbarna cirkulerar kring Anfield.

Suaréz kommer från en fantastisk säsong i Liverpool och visade direkt, i sin första VM-match, att han är en av Europas allra vassaste målskyttar. Real Madrid och Barcelona har visat stort intresse för forwarden men enligt Liverpool Echo blir han kvar i sin engelska klubb.

I december förra året skrev han på ett nytt kontrakt med Liverpool värt runt två miljoner kronor i veckan – vilket gör honom till en av Premier Leagues bäst betalda spelare – och Liverpools kvalificering till Champions League lär inte försämra klubbens chanser att få behålla Suárez.

Hans kontrakt med klubben sträcker sig till 2018 och innehåller en utköpsklausul, men vilken summa den klausulen ligger på förblir hemligt. Enligt vissa rapporter ska Real Madrid och Barcelona vara redo att spendera runt 650 miljoner kronor för att locka Suárez ifrån Anfield men vad Liverpool Echo erfar krävs mer än så för att klubben ska släppa honom.

Publicerad 2014-06-23 kl 09:45

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå