POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Wenger: "Balotelli är inte klar för Arsenal"

Mario Balotelli ryktas vara helt klar för Arsenal – men nu går Arsene Wenger ut och dementerar uppgifterna. Wenger, som arbetar för fransk television under VM, menar att det inte finns någon som helst sanning i att han har värvat den italienske anfallaren.

– Vi kan inte tro på exakt allt som står i tidningar eller på nätet. Ibland har agenter eller tidningar som har nyhetstorka skapat ryktena själva. Men i det här fallet så är det inte sant att han är klar, säger Wenger enligt beIN Sport.

Publicerad 2014-06-26 kl 09:53

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå