POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Rasmus Bengtsson nobbar Ryssland

Rasmus Bengtsson har ett år kvar på sitt kontrakt med Twente. För en månad sedan berättade han för fotbollskanalen.se att han inte tänker förlänga och att det kan bli en flytt i sommar om klubben vill sälja. Nu uppger ed.nl att mittbacken har nobbat bud från Ryssland.

– Klubben kanske vill sälja mig nu i sommar eftersom det är deras chans att tjäna pengar på mig. Jag vet att det finns intresse men det ska kännas helt rätt för mig och min familj. Jag tänker inte ta vad som helst bara för att, säger han till tidningen.

Publicerad 2014-06-27 kl 12:43

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå