POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Man United vill ha Kuyt

Att Louis van Gaal vill värva med sig holländska stjärnor till Manchester United är inget nytt. Tidigare har det ryktats om att Nigel De Jong och Stefan De Vrij ska följa med sin förbundskapten till England. Nu kopplas ett tredje namn ihop med Manchester United. Enligt Mail on Sunday vill van Gaal värva Dirk Kuyt från Fenerbahce.

Tidningen skriver att förbundskaptenen är ett stort fan av Kuyt. Frågan är hur Liverpools fans ställer sig till övergången om den blir av? Kuyt spelade ju i klubben i sju år och gjorde 71 mål på över 200 matcher.

Publicerad 2014-06-29 kl 12:01

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå