POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Suarez överens med Barcelona - men Liverpool vill ha mer betalt

Luis Suarez eventuella transfer till Barcelona har varit en stor snackis sen redan innan det olustiga VM-uttåget. När anfallaren satte tänderna i Chiellini spekulerades det i om Barca då skulle skrota affären. Men klubben är enligt flera spanska medier fortfarande mycket intresserade av uruguayanen.

Och nu skriver spanska tidningen SPORT att Barcelona har kommit överens med Luis Suarez om ett kontrakt. Det som återstår skulle i så fall vara för att klubbarna att komma överens. Enligt tidningen har Barca lagt ett bud på 30 miljoner euro plus Alexis Sanchez. Det ger ett totalvärde på runt 60 miljoner euro.

Liverpool vill enligt rapporter få upp den summan till närmare 80 miljoner euro. Frågan är om Suarez kan gå billigare efter bit-skandalen, något som Marca indikerat att så kan bli fallet.

Publicerad 2014-06-29 kl 11:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå