POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Liverpool och Arsenal vill ha Costa Ricas succémålvakt

Keylor Navas imponerar i VM och är nu en av världens mest eftertraktade målvakter. Nu uppger Daily Mail att Liverpool, Arsenal och Atletico Madrid vill värva 27-åringen. Förra säsongen var han riktigt bra i Levante och kontraktet går ut om ett år, i avtalet finns en utköpsklausul på 6,5 miljoner pund.

Enligt den engelska tidningen vill Atletico Madrid ha Navas som ersättare för Thibaut Courtois som ska tillbaka till Chelsea, men den spanska klubben lär få en hård kamp om målvaktens underskrift. Daily Mail skriver att Arsenal, Liverpool och Everton vill lägga beslag på 27-åringen.

Publicerad 2014-06-30 kl 10:15

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå