Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Suarez använder Barcelonaadvokat för att överklaga

Att Luis Suarez mycket väl kan hamna i Barcelona börjar mer och mer likna världens sämst dolda hemlighet. Avstängningen verkar inte heller vara något problem för Barca sedan Suarez bett om ursäkt och Barcelona uttryckt sitt stöd till uruguayanen.

Nu ska Suarez överklaga sin dom och då kommer ytterligare Barcelonakopplingar. Juan de Dios Crespo är enligt Daily Mail advokaten som ska jobba med fallet. En advokat som också representerade Barcelona när de lyckades få bort sitt transferförbud nyligen.

Publicerad 2014-07-01 kl 23:10

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons