Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Barcelona-delegation på plats i London

Idag inleds Barcelonas “officiella” jakt på Liverpools Luis Suárez. Enligt uppgifter såväl i England som Spanien och på ESPN är en delegation från Barcelona – ledd av fotbollschef Raul Sanllehi –  på plats i London för att träffa Liverpools VD, Ian Ayre, idag.

Allt mer talar för att Suárez kommer att lämna England och Liverpool den här sommaren och efter att Barcelona uttryckt sitt stöd för spelaren efter rekordavstängningen och spelarens ursäkt så verkar det inte finnas några större hinder för övergången. Liverpool sägs kräva utköpsklausulen på mellan 700 och 800 miljoner kronor för att släppa sin stjärna.

Enligt ESPN kommer Ian Ayre också att använda onsdagens möte med Barcelona för att försöka värva chilenaren Alexis Sánchez.

Publicerad 2014-07-02 kl 08:53

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons