Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Jackson Martinez skulle säga "ja" till Arsenal

Kan FC Portos Jackson Martinez bli forwarden som löser Arsène Wengers anfallsproblem. Avsaknaden av utmanare till Olivier Giroud om platsen som toppforward i Arsenal har tvingat Wenger ut på spelarmarknaden. Det har bland annat ryktats om Mario Mandzukic men nu kan colombianen Jackson Martinez bli en lösning. Och spelaren själv skulle inte säga nej.

– Jag vet att det pågått diskussioner men inga överenskommelser. Min agent tar hand om min framtid, själv spelar jag VM och kommer att utvärdera alternativen först efter VM, säger Martinez enligt The Sport Review och fortsätter.

– Jag höll på Arsenal som barn och jag vet att deras spel passar mig. Om jag skulle få chansen att spela där så skulle jag tacka ja.

Martinez gjorde 20 mål på 30 matcher i den portugisiska ligan förra säsongen.

Publicerad 2014-07-02 kl 09:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons