Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Juve eller Milan för Iturbe

Veronas chef Andrea Mandorlini erkänner sig besegrad och kommer att tappa talangen Juan Iturbe under sommaren. Både AC Milan och Juventus jagar spelaren som med all sannolikhet har spelat sin sista match Verona.

– Just nu verkar Juve och Milan vara de mest troliga alternativen. Han har en enorm kvalitet och jag är övertygad om att vilket lag som helst skulle vilja värva Juan, säger Mandorlini till La Gazzetta dello Sport.

– Var han än går är jag säker på att han kommer att visa vilken klasspelare han är. Vi kommer helt klart att sakna honom. Jag är väldigt glad över att ha fått träna honom men det kommer att bli omöjligt att behålla honom här, säger han om den forna Porto-spelaren fråån Argentina.

Publicerad 2014-07-02 kl 11:55

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons