Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Monaco och PSG rycker i Cech

Petr Cech har ryktats vara på väg att lämna Chelsea nu när klubben ser ut att vilja ta tillbaka belgaren Thibault Courtois. Men tjecken själv har inga planer på att flytta, det säger hans agent, Viktor Kolar.

– Ingenting har förändrats. Han har två år kvar med Chelsea och har han vill fortsätta där. Mourinho har inte sagt att de inte räknar med honom längre, säger Kolar till den tjeckiska sajten Aktualne.

– Vi har inte fått några indikationer på att Petr skulle göras tillgänglig för en flytt. Om så skulle vara fallet så måste ni vara medvetna om att Petr är en av världens bästa målvakter och har en viss lön. Det finns inge många klubbar som skulle ha råd att köpa honom – två eller tre klubbar i hela världen kanske.

Kolar medger att situationen på spelarmarknaden är annorlunda nu när flera klubbar har råd att värva dyra spelare och samtidigt ge dem höga löner.

– Vi har sett en utveckling men han stannar i Chelsea. Paris Saint-Germain har visat intresse och vi har också pratat med Monaco, säger Kolar avslutningsvis.

Publicerad 2014-07-03 kl 11:26

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons