Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Monaco och PSG rycker i Cech

Sillybloggen

Petr Cech har ryktats vara på väg att lämna Chelsea nu när klubben ser ut att vilja ta tillbaka belgaren Thibault Courtois. Men tjecken själv har inga planer på att flytta, det säger hans agent, Viktor Kolar.

– Ingenting har förändrats. Han har två år kvar med Chelsea och har han vill fortsätta där. Mourinho har inte sagt att de inte räknar med honom längre, säger Kolar till den tjeckiska sajten Aktualne.

– Vi har inte fått några indikationer på att Petr skulle göras tillgänglig för en flytt. Om så skulle vara fallet så måste ni vara medvetna om att Petr är en av världens bästa målvakter och har en viss lön. Det finns inge många klubbar som skulle ha råd att köpa honom – två eller tre klubbar i hela världen kanske.

Kolar medger att situationen på spelarmarknaden är annorlunda nu när flera klubbar har råd att värva dyra spelare och samtidigt ge dem höga löner.

Annons

– Vi har sett en utveckling men han stannar i Chelsea. Paris Saint-Germain har visat intresse och vi har också pratat med Monaco, säger Kolar avslutningsvis.

Publicerad 2014-07-03 11:26

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto