Följer

Populära lag

Populära spelare

Populära ligor

Cechs agent: "PSG och Monaco intresserade, men jag vill prata med Barca och Real"

Sillybloggen

Thibaut Courtois väntas återvända till Chelsea och frågan är då: Vad händer med Petr Cech? Enligt målvaktens agent finns intresse från både PSG och Monaco.

För någon vecka sedan deklarerade José Mourinho att den belgiske Atletico de Madridstjärnan Thibaut Courtois skulle kallas hem från sitt lån och återvända till Chelsea. Då undrar Londonlagets supportrar hur det ska bli med

Petr Cech, 32. Den tjeckiske landslagsmannen har ju tillbringat det senaste decenniet i klubben och varit given som förstaval mellan stolparna.

–    Ingenting förändras. Han har två år kvar på sitt kontrakt och vill stanna i Chelsea. José Mourinho har inte sagt att klubben inte vill ha honom eller någonting sådant, säger agenten Viktor Kolar enligt Sky Sports.

Däremot hävdar Kolar att det finns intresse för hans klient på annat håll.

Annons

–    PSG har hört av sig och vi har även pratat med Monaco. Men om Chelsea skulle vilje göra sig av med Petr hade vi även velat ta kontakt med Barcelona och Real Madrid. Möjligen även med Bayern München.
–    Sedan finns det ligor som Petr inte skulle kunna tänka sig. Som exempelvis Serie A, eftersom klubbarna där har problem.

Publicerad 2014-07-03 17:40

Kommentarer

Visa kommentarer

Arkiv

Annons
ANNONS
next recommended article
Nästa
ANNONS
fotbollskanalen

Skapa ett gratis konto eller logga in för att få en anpassad nyhets- och matchupplevelse av Fotbollskanalen. Följ dina favoriter:

Spelare
Lag
Ligor & turneringar
Bloggar & poddar
Samma konto på Fotbollskanalen, C More och TV4 Play.
Skapa konto