Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Berardi blir kvar i Sassulo

Den 19-åriga forwarden Domenico Berardi gjorde stor succé i Sassulo förra säsongen. På lån från Juventus gjorde han 16 mål och hjälpte nykomlingen kvar i Serie A. Nu ser det ut att bli ytterligare en säsong i klubben meddelar hans agent, Simone Seghedoni. På frågan om Berardi återvänder till Juventus är agentens svar tydligt.

– Inte en chans.

Istället blir Berardi kvar i Sassulo.

– Situationen är redan klar. Domenico kommer att göra en andra säsong i Sassulo. Det råder ingen tvekan om det, säger han till Calcissimo.com. Vi är nöjda med hur det hela har utvecklat sig och alla involverade parter har jobbat för att situationen för Domenico ska bli så bra som möjligt. Om ett år får vi se vad som händer.

Publicerad 2014-07-04 kl 10:32

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons