POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Gaitán på väg till Atlético Madrid

Det mesta har under sommaren handlat om vilka spelare Atlético Madrid har tappat och kommer att tappa. Men klubben jobbar också febrilt för att fylla de luckor som uppstått i truppen och två av spelarna som är på väg in är  den slovenska målvakten Jan Oblak och argentinaren Nicolas Gaitán.

Enligt tidningarna O Jogo och A Bola är Atlético så gott som överens med Benfica om dubbelköpet som även betyder att ytterbacken Silvio och mittfältaren Josuha Guilavogui lämnar Spanien för den portugisiska klubben.

Publicerad 2014-07-04 kl 15:25

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå