Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Mentalt är jag redan i Liverpool"

Lovren har ilsknat till ordentlig på sin arbetsgivare Southampton. Enligt spelaren själv har Southampton valt att inte informera honom om buden från Liverpool.

– Liverpool har skickat budet och Southampton har inte informerat mig om det. Det är inte rätt. Jag fick reda det från andra personer vilket gjorde mig besviken och då insåg jag att det inte finns någon anledning för mig att stanna i Southampton. Ska jag vara ärlig, mentalt är jag redan i Liverpool, säger Lovren till kroatiska Sportske Novosti.

Enligt uppgift ska budet från Liverpool ligga på runt 235 miljoner kronor.

– Jag hade gärna stannat i Southampton om klubben hade ambitioner, om de hade behållit sina nyckelspelare. Då hade inte ens Liverpools bud fått mig på andra tankar.

Publicerad 2014-07-06 kl 13:14

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons