Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Agenten bekräftar: VM-succén förhandlar med spanska storklubbarna

Mathieu Valbuena var en av Frankrikes bästa spelare under VM och charmade en hel fotbollsvärld med sina kvicka räder längs högerkanten. Marseilles-spelaren har nu fått förfrågningar från många håll men det verkar vara Europa-leaguemästarna Sevilla som ligger bäst till.  Agenten Jean Paul Bernes säger till spanska ABC:

– Om några dagar ska jag prata med Monchi (Sevillas sportchef). Vi måste ta ett beslut. Mathieu är väldigt glad över att Sevilla visat intresse. Han vet att det är en stor klubb som i år återigen vunnit Europa league och fortsätter att förbättras. Men det finns även andra klubbar som är intresserade. Om Valencia är det? Ja, Valencia har också gjort förfrågningar. I mitten av den här veckan har vi tagit ett beslut. Spelaren ska börja sin semester nu och vill därför påskynda processen, säger Bernes.

Publicerad 2014-07-07 kl 10:58

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons