Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

United och PSG i budkrig om Di Maria

Angel Di Maria har varit en av Argentinas bästa spelare i VM och såklart har hans briljanta säsong lockat intressenter. Manchester United och Paris Saint-Germain uppges båda ha lagt bud på ungefär 60 miljoner euro. Real Madrid uppges dock vilja ha 70 miljoner euro för argentinaren.

Di Maria själv uppges vilja lämna “Maraängerna” trots att tränaren Carlo Ancelotti vill ha honom kvar. Om Real Madrid säljer honom är det troligtvis för att skapa utrymme för en värvning av en annan VM-succé – Colombias och Monacos James Rodriguez.

Publicerad 2014-07-07 kl 12:25

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons