Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

"Arsenal är säkra på att värva Sanchez"

Det mesta tyder på att Barcelona kommer att sälja Alexis Sanchez för att göra plats för Luis Suarez. Liverpool är en av klubbarna som har visat intresse för den chilenske anfallsstjärnan, men nu har klubben riktat fokus på andra spelare på grund av att man ska ha insett att det inte blir någon affär.  Talk Sports reporter John Cross är övertygad om att Sanchez går till Arsenal, något som flera medier har skrivit om.

– Arsenal är övertygat om att göra klart med Sanchez. Den största utmanaren är Juventus men jag tror inte att dom har pengarna för att värva honom. Om Arsenal kan agera snabbt så kommer dom att lösa det här. Det är inte klart än men Arsenal är väldigt säkra på att det kommer att lösa sig, säger han.

Publicerad 2014-07-08 kl 10:40

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons