Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Real Madrid mycket nära Kroos - här är kontraktet

I kväll spelar Tyskland mot Brasilien och troligtvis kommer vi få se Toni Kroos styra mittfältet för Tyskland. Samtidigt uppger tyska BILD att Kroos är så gott som klar för Real Madrid. Kontraktet ska sträcka sig till 2019 och tysken ska tjäna 12 miljoner euro per år brutto. För att sälja spelaren, som bara har ett år kvar på sitt kontrakt, vill Bayern München ha 30 miljoner euro medan Real Madrid bara kan tänka sig att betala 25 miljoner. Någonstans i däremellan lär priset hamna.

Publicerad 2014-07-08 kl 08:30

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons