POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Tre klubbar slåss om Robin Quaison

Det har tidigare rapporterats att Palermo och Ajax är intresserade av AIK:s Robin Quaison. Nu verkar det som ett tredje lag har gett sig in i kampen om den 20-årige mittfältaren nämligen Leeds United. Tutto Mercato skriver att avtalsmakaren Nicola Salerno kan ta svensken till klubben. Salerno är nära vän med Palermos president Maurizio Zamparini och det var han som gav en rapport om Quaison som fick Zamparini att sätta svensken högt upp på listan för sina transfermål. Men nu kan han alltså värva mittfältaren till sin klubb.

Enligt insidefutbol.com har även AIK och Ajax haft kontakt om en eventuell värvning.

Publicerad 2014-07-08 kl 08:42

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå