Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Vidal lugn kring United-ryktet

Manchester United kommer allt närmare en värvning av Juventus chilenare Arturo Vidal. Enligt den chilenska tidningen La Tercera var spelarens agent, Fernando Felicevich, på plats i London tidigare i veckan för att sy ihop Alexis Sánchez övergång till Arsenal och ska då ha passat på att komma överens med United.

Tidningen El Mercurio skriver att United innan en affär blir kvar vill titta närmare på spelarens skadehistorik. Spanska AS hävdar att en flytt är nära men spelaren själv tar det hela med lugn.

– Jag har hört ryktena men jag kommer inte att prata om det. Jag njuter av min semester och när jag kommer tillbaka till Italien får vi se vad som händer. Jag är lugn och vi alla skulle väl vilja spela i en av de största klubbarna i världen, säger Vidal.

Enligt ESPN kräver Juventus 520 miljoner kronor för att släppa Vidal.

 

Publicerad 2014-07-13 kl 10:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons