Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Uppgift: det finns ett avtal mellan James och Real

James Rodriguez var en av VM:s absolut hetaste spelare. Skytteligavinnaren på sex mål är såklart även het under Silly Season. Redan innan Colombia åkte ut ryktades det om att Real Madrid var intresserade av att knyta till sig 23-åringen (fyllde i lördags). Rodriguez flörtade sedan själv med klubben genom att i en intervju säga att det vore en dröm att spela i Spanien och att han föredrog Madrid före Barcelona.

Enligt spanska AS är det dock mer än bara rykten. Tidningen skriver att det finns ett avtal mellan James Rodriguez och Real Madrid. Det som saknas innan övergången kan bli klar är en överenskommelse om hur betalningen ska gå till. Prislappen tros ligga på 740 miljoner kronor.

För att ha råd med den prislappen vill Real först sälja Angel Di Maria. Argentinaren ska enligt Daily Mirror vara överens med Manchester United och även där återstår det för klubbarna att komma överens.

Publicerad 2014-07-15 kl 08:41

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons