Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Di Marias krav på Real: "Dubbla min lön"

Angel Di Maria har ryktats till både PSG och Manchester United. Argentinaren verkar komma närmare en flytt från Real Madrid. Nu kommer Marca med uppgifter om varför Di Maria är så mån om att lämna klubben. Enligt tidningen så bad Di Maria om en löneförhöjning inför sommarens VM-turnering.

26-åringen ville höja sin lön från fyra miljoner euro till nio miljoner euro per säsong eftersom han tyckte att han presterat så pass bra under föregående säsong. Men Real Madrid ska ha vägrat gå med på kraven och därmed var bollen i rullning.

De senaste rapporterna talar om att PSG är närmast att knyta åt sig Di Maria men Manchester United ska inte ha gett upp hoppet än.

Publicerad 2014-07-19 kl 20:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons