Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Fem (!) spelare aktuella för Liverpool

Liverpool har redan värvat Rickie Lambert, Adam Lallana, Emre Can och Lazar Markovic. Trots det så hävdar källor inom klubben att ytterligare fem spelare närmar sig övergång till Pool, det skriver Footy.

Dejan Lovren är en av spelarna, den övergången rapporteras det om i flera brittiska medier. Lovren var precis som värvade Lallana och Lambert väldigt viktig under Southamptons fina säsong förra året. Den 24-årige backklippan ska ha imponerat på Rodgers som vill täta till bakåt.

De andra fyra spelarna som påstås vara nära Pool är Sevillas Alberto Moreno, Swanseas Ben Davies och Michel Vorm och Lilles Divock Origi.

Publicerad 2014-07-20 kl 21:06

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons