Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Aurier på läkarundersökning hos PSG – Kostar 90 miljoner

21-åringen Serge Auriers succésäsong i Toulouse gjorde att de större klubbarna fick ögonen för Ligue 1:s bästa högerback. Efter ett fint VM för Elfenbenskusten trodde många att Arsenalsupportern Aurier skulle spela under Wenger i höst, men Londonklubben valde istället Mathieu Debuchy. 

Aurier fick därför växla fokus och hamnar nu i PSG. Aurier läkarundersökning påbörjades vid halv nio idag enligt den i vanliga fall trovärdiga PSG-sajten Canal Supporters, och han flyttar då tillbaka till Paris, staden där han växte upp. Priset för Aurier sägs hamna på drygt 90 miljoner kronor exklusive bonusar, och kontraktet är på fem år.

Samtidigt betyder det att PSG gör sig av med Christophe Jallet, som snart lär presenteras som nyförvärv hos Lyon för en affär värd runt 18 miljoner kronor.

Publicerad 2014-07-23 kl 09:51

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons