POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

KLART: Jallet lämnar PSG - ersätts av Elfenbenskustens VM-back

Christophe Jallet lämnar Paris SG och går till konkurrenten Lyon. 30-åringen har skrivit på ett treårskontrakt med klubben. Säsongen 2013/2014 blev det bara 13 ligamatcher för fransmannen i PSG. Övergångssumman sägs ligga på 1,5 miljoner euro.

Bara timmar efter Jallets övergång presenterades så gjorde PSG klart man hans ersättare. Som väntat kommer Serge Aurier till klubben från Toulouse. Den nya högerbacken gjorde ett starkt VM för Elfenbenskusten och kommer nu att utmana Gregory van der Wiel om en startplats i PSG. Aurier lånas under en säsong med en option för Paris att köpa loss honom vid lånetidens slut.

Publicerad 2014-07-23 kl 22:19

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå