Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Sensationella uppgifter: Messi var på väg till Arsenal - ville spela under Wenger

Lionel Messi var nära att lämna Barcelona – för att skriva på för Arsenal. Det är Daily Express som kommer med de sensationella uppgifterna.

Den 19:e maj kom beskedet som gjorde att alla Barcelonafans kunde andas ut. Lionel Messi hade skrivit på ett nytt guldkantat kontrakt som betydde att han skulle stanna i Katalonien till 2018. Ett kontrakt som uppgavs ge argentinaren runt 200 miljoner kronor per år.

Men det ingen vet är den febrila aktivitet som föregick kontraktsskrivningen. Daily Express skriver nu att Lionel Messi var trött på tillvaron på Nou Camp efter uttåget i Champions League mot Atlético Madrid. 27-åringen bad sin agent att kolla efter alternativ – och Arsenal i första hand.

Samtidigt förde Messi intensiva diskussioner med lagkamraten Cesc Fabregas om hur klubben Arsenal fungerar. Tidningen hävdar samtidigt att Lionel Messis fascination för Arsene Wenger ska ha gjort att hans intentioner att ansluta till Londonklubben var seriösa.

Nu blev det varken så att Messi eller Fabregas anslöt till Arsenal. Fabregas skrev på för konkurrenten Chelsea och Messi ändrade sig och skrev istället på ett nytt kontrakt med klubben han varit trogen sedan han var 13.

Publicerad 2014-07-23 kl 07:39

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons