Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Shaqiri öppnar för storklubbarna

Xherdan Shaqiri, 22, gjorde succé i VM för sitt Schweiz men har ingen fast plats i Bayern Münchens elva. Han har ryktats bort ett tag och nu, på semester, har han öppnat för att lämna. Speciellt om Juventus kommer och knackar på dörren.

– Jag är på semester och vet inte vad som kommer hända. Det enda jag vet är att jag har en deal med Bayern till 2016, säger han till Tuttosport och fortsätter:

– Juve? Jag vet inte om det finns kontakt med de eller Liverpool eller Monaco. Juventus vore givetvis ett bra alternativ precis som Liverpool och Monaco. Det är en storklubb, vem hade inte velat spela där? Jag är en Bayernspelare men hade inte sett “Bianconeri” som ett steg bakåt i karriären.

Jodå, nog finns det något där.

Publicerad 2014-07-23 kl 16:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons