POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Bendtners vansinniga bonuskrav

Danske Nicklas Bendtner slutar inte att förvåna. Enligt den danska tidningen BT har den kontraktslösa forwarden nu i kontraktsförhandlingar med tyska Eintracht Frankfurt krävt runt 340 000 i bonus per inspelad poäng under säsongen – utöver veckolönen på 450 000 kronor i veckan.

Det har inneburit att den tyska klubben inte helt oväntat dragit sig ur kontraktsförhandlingarna. Bendtners bonuskrav skulle under en normalsäsong med 40 inspelade poäng innebära en bonus för dansken på 14 miljoner kronor.

Även Aston Villa har visat intresse för 26-åringen.

 

Publicerad 2014-07-25 kl 19:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå