Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Navas närmar sig Real: "Det är runt hörnet"

Levantes costaricanska målvakt Keylor Navas har länge varit på väg till Real Madrid och nu verkar övergången vara närmare än någonsin.

Enligt målvakten själv är de bara en fråga om dagar.

– Jag skulle verkligen vilja kunna säga något nu, men det är något jag inte är helt säker på ännu. Det är runt hörnet och jag hoppas att det löser sig i nästa vecka så att jag och min familj kan slappna av lite och berätta var vårt nya hem kommer att vara, säger Navas till Movistar.

Levantes president, Quico Catalán, säger också att den kommande veckan kommer att bli helt avgörande.

Publicerad 2014-07-25 kl 15:23

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons