Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Valbuena dissar Moskva - kan gå till PL-klubb istället

Mathieu Valbuena, som stod för en stark VM-turnering i Brasilien, kommer inte att flytta till Dynamo Moskva. Efter några dagars funderingar så har fransmannen, enligt L’Equipe valt att tacka nej till det lukrativa kontraktserbjudandet från Moskva. Marseille ska ha accepterat att sälja Valbuena till klubben, för 50 miljoner kronor.

Istället för Ryssland kan det istället bli en flytt till England för Valbuena. Queens Park Rangers, med sina rika ägare, påstås nämligen vara intresserade av att lägga ett bud. Eftersom Marseille accepterat att sälja tidigare så lär det vara upp till Valbuena själv att bestämma om det skulle komma ett bud.

 

Publicerad 2014-07-25 kl 12:49

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons