Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Dzemaili detaljer från AC Milan

Enligt den italienska tidningen Tuttosport kommer AC Milan vilken dag som helst att presentera Blerim Dzemaili som klubbens senaste nyförvärv – enligt uppgifter ser Milan spelaren som en perfekt ersättare till Riccardo Montolivo som är långtidsskadad.

Schweizarens kontrakt med Napoli sträcker sig över kommande säsong och hans klubb sägs vilja ha knappt 70 miljoner kronor för att sälja honom. Nu lutar det åt att de nöjer sig med 40 miljoner kronor och Dzemaili ska vara överens med Milan om ett kontrakt där han får en lön som överstiger den på 12 miljoner kronor om året som han har i Neapel.

Publicerad 2014-07-27 kl 20:35

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons