POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Griezmann mycket nära mästarna

Antoine Griezmann, 23, har briljerat i Real Sociedad ett antal säsonger och nu är det dags att lämna för en större klubb. Många fina namn har ryckt i fransmannen men nu verkar det som att han hamnar i Atlético de Madrid.

Fjolårets mästare har sedan tidigare gjort klart med Mario Mandzukic och verkar fast bestämda att fortsätta satsa mot toppen. Griezmanns utköpsklausul ligger på 275 miljoner kronor och Sociedad kommer, enligt bland annat Marca, inte släppa honom för ett öre mindre. Den Madrid-baserade tidningen skriver att affären förväntas bli klar inom de kommande dagarna, eller möjligtvis timmarna.

Publicerad 2014-07-27 kl 13:28

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå