Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Napoli har lagt bud på Fellaini - United redo att acceptera

Manchester Uniteds floppvärvning Marouane Fellaini kan lämna klubben efter bara ett år av de fem han skrev under för. Enligt The Guardian har Napoli erbjudit 15 miljoner pund och United är redo att acceptera budet. Detta trots att summan bara är nästan hälften av det man värvade honom för.

Marouane Fellaini har sågats hårt sedan han kom till Manchester United. Bland annat hade The Daily Telegraph med honom på listan över säsongens tio värsta köp. Övergången från Everton kostade 27,5 miljoner pund och blev David Moyes enda riktiga värvning under förra sommarens transferfönster. Förväntningarna var stora men belgaren lyckades inte alls leverera.

I Everton nyttjades han högre upp i planen än vad som var fallet i Manchester United, vilket var en av anledningarna till att han inte lyckats i klubben. Kanske kan han få en nytändning i Napoli.

Publicerad 2014-07-29 kl 06:00

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons