Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Southampton-duon på väg till Spurs

I den här takten lär stackars Southampton knappt ha några spelare kvar till nästa säsong. Efter Luke Shaw, Adam Lallana, Rickie Lambert, Dejan Lovren och Calum Chambers verkar nu Jay Rodriguez och Morgan Schneiderlin lämna.

Den engelska anfallaren och franske mittfältaren är på väg till Tottenham Hotspur, skriver The Guardian. Nye tränaren Ronald Koeman har enligt tidningen velat bygga runt Schneiderlin men klubben verkar nu ha gått med på att förhandla om spelaren, som vill återförenas med tränaren Mauricio Pochettino. Jay Rodriguez är fortfarande skadad men det ska alltså inte hindra någon affär, utan detaljerna mellan klubb och spelare ska redan vara färdigt.

Lägg till att Pablo Osvaldo förväntas försvinna tillbaka till Italien och Cardiff har ett bud på mittbacken José Fonte så verkar det bli en jobbig säsong för Saints.

Publicerad 2014-07-29 kl 11:33

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons