POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

ANNONS

Toivonen till franska ligarivalen?

Ola Toivonen har velat flytta från Rennes till en större klubb för att spela i Champions League, men än så länge har inga bud kommit in. Enligt But! ska dock en av Rennes ligarivaler ha lagt upp Toivonen på sin önskelista, nämligen Saint-Étienne som i år spelar i Europa League.

Det är känt att Saint-Étienne är långt gångna i förhandlingar med en ny anfallare, och kanske kan ha gjort klart med honom innan veckan är slut. Namnet på anfallaren är ännu inte känt, men det är inte den tidigare franska landslagsspelaren Hoarau, som klubben tidigare förhandlade med. De två enda namnen som är ute i omlopp är Toivonen och Guingamps Yatabaré.

Publicerad 2014-07-29 kl 21:35

Arkiv

Annons
ANNONS
Nästa artikel
ANNONS

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
ANNONS

Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå