Hej, du har en äldre version av webbläsare

För en bättre upplevelse på fotbollskanalen, vänligen byt till senare version

chrome
safari
ie
firefox
Fortsätt ändå

POPULÄRA LAG

POPULÄRA SPELARE

Annons

Efter Twitter-ilskan - Schneiderlin har lämnat in en transferbegäran och vägrar träna

Southamptons Morgan Schneiderlin var riktigt förbannad på klubben efter att ordföranden Ralph Krueger deklarerat att mittfältaren inte var till salu. Fransmannen tänker dock inte ge sig i första taget, enligt Sky Sports har han lämnat in en officiell transferbegäran för att få igenom en flytt till Tottenham. Och för att visa att han verkligen menar allvar så ska Schneiderlin ha strejkat från Southamptons träning under onsdagen.

Ordföranden Ralph Kruegers uttalande kom efter att klubben sålt sina stjärnor Rickie Lambert, Adam Lallana, Luke Shaw, Dejan Lovren och Calum Chambers och var menat till att lugna fansen. Men istället verkar det som att man nu är på väg att förlora ännu en av sina bärande spelare.

Publicerad 2014-07-30 kl 16:17

Arkiv

Annons
Annons
Annons

KOMMENTARER

SE KOMMENTARER
Annons